2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil ugg australia ndn305

ugg rea L Stad sprang i en mängd platser, centralt läge, har till stor del varit ett antal statligt ägda kommersiella försäljningsställen att ockupera. Om bruna uggs snabbköpet. Val bort från tätort i staden och förorter lugg, kan det mycket gynnsamt för utvecklingen av marknaden. För Xue Hong sade att situationen är Daniel Wu också mycket tydlig. Sedan 1988 den nationella politiken på land för land har en del lösa efteråt. Vissa kommuner har börjat i överföringen av statlig mark för att göra en liten artikel, men det är inte i centrum är ockuperat av några av åkermarken, icke - åkermark och liknande, auktionen utmärkt läge att göra, kan man säga.

Detta efter att alla aspekter av de känsliga frågorna för mycket ah ! Till Maj bygga detta utmärkta läge, inrättandet av en stormarknad, är det inte något sätt. Daniel Wu, en liten tanke för en stund och kom fram till en kompromiss : det är, bara, och L uggs rea barn samråd City Commercial presidiet att se om det finns någon möjlighet att bli aktieägare att bilda samarbete med femtioen byggnad. Heart är också förvånad och frågade : ordförande Wu. Menar du att säga. Låt bruna uggs och denna förlust av köpcentra, för samriskföretag göra ?

Daniel Wu, kastade händerna : DVID lady. Tror du också att det finns ett bättre sätt att göra detta ? Marken ägs av staten, på denna punkt, oavsett hur mycket du har tillgångar som inte kan sätta rättigheter markanvändning borta från människor femtioen byggrätt här ? Och bruna uggs fancy, är just att femtioen byggnaden dess främsta plats. bruna uggs Land i den nuvarande situationen, du har mer pengar, om det inte nödvändigtvis uträtta något ah ! Daniel Wu Feng Xia öppningar till åsiktsfrihet uttryckt : kusin, sade Daniel Wu, för att inte orimligt.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论