2013年9月15日星期日

www.ncbfaa.orgimagesuggno.php ugg pcq179

Denne oppdagelsen gjør at Zhang Peng føler meg veldig kult, dette føles som å spille online spill, flere ganger før endelig http://www.ncbfaa.org/images/uggno.php ment å drepe motstanderen, og resultatene er nå direkte til den andre siden andre kniven ut. Jeg hadde ikke forventet en så enkel handling, kan du spille en slik effekt, er egentlig en veldig magisk interstellare veldig dypt spill. Zhang Peng kunne ikke hjelpe, men å tenke slik, men http://www.ncbfaa.org/images/uggno.php vet ikke hva andre folk i dette området har enestående talent. For eksempel, begynte en bonde til å kontrollere motstanderens base, i sving.

Armene har visse begrensninger, så dette spillet i det interstellare inne, må du lage en personlig herre munnen. Fordi Herren er svevende i luften, kan du fritt komme og gå så tidlig en start Zerg kan bruke ugg sko for rekognosering, og Protoss OB må først bygge opp tech treet, men også gjort transportene som gjør konstruksjon, produksjon og resirkulering av OB Etter byggingen, for å produsere OB. Sannsynlige motstandere har funnet ut at han ikke brukte hemmelig funnet det. Så denne gangen Zhang Peng endelig forstår hvorfor mange eksperter Rep Protoss, de mestere har alltid prøvd Protoss kommando av sin egen Probe.

Zhang Peng var opprinnelig tenkt billige uggs forgrepet motstandere følte at det var tilsiktet å gå igjen. Når jeg tenker, den tredje etter starten av spillet, Zhang Peng utgangspunktet også tålmodig dirigere sine bønder i motstanderens base inne Akira, finne ut måter å lære Rep tidligere sett i de små triks for å gjøre sine bønder så mye som mulig i motstanderens base, mer levende for en stund. Og vente til ut av OB, er Zhang Peng øyeblikks oppmerksomhet cheap nike air max 90 til utvikling av motstanderen. Som et resultat, Zhang Peng plutselig fant seg ikke bare klarere enn noen gang å vite hvordan å bekjempe motstandere vil ha, men også veldig klart hvor du skal finne hverandre ut av egen sårbarhet.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论